Oldal kiválasztása

Szenvedély, céltudatosság, önállóság, szabadság, karrier – ha ezek a szavak számodra semmit sem jelentenek, akkor nem téged keresünk, görgess tovább nyugodtan.

Ám, ha felpiszkáltalak a fenti két sorral, akkor maradj még pár percet, ki tudja mi lesz belőle?

  • Mit jelent biztosítási tanácsadónak/szakértőnek lenni?
  • Melyek a biztosítási szakma előnyei és buktatói?
  • Ki alkalmas erre az életmódra és kinek nem való?

Ezekre a kérdésekre kapsz most választ.

Szinte mindannyiunk van valamilyen tapasztalata a biztosítókkal, biztosítási tanácsadókkal, szakértőkkel kapcsolatban. Legtöbben ügyfélként találkozunk velük, de sokan maguk is megpróbálkoznak ezzel a munkával. Bár külső szemlélőként úgy tűnhet, hogy tanácsadónak lenni könnyű munka, mégis csak kevesen válnak igazán sikeressé.

Ügynökségvezetőként én is gyakran szembesülök egy sor tévhittel a biztosítási szakmával kapcsolatban. Ezért fontosnak tartom, hogy már a legelején őszintén beszéljünk a szakma szépségeiről és buktatóiról, hiszen jó döntést csak a megfelelő információk birtokában lehet. A biztosítási szakma csábító ígérete a szabadság, az önállóság, a kimagasló jövedelem és a gyors előrejutás. Ám a kívánt sikert nálunk is– mint az élet sok más területén – a sok munka, a kitartás és az elhivatottság hozza meg.

Mit jelent biztosítási tanácsadónak lenni?

A siker alapja a tudás
Tanácsadóként először is piacképes, aktuális pénzügyi tudást szerzünk, megtanuljuk a biztosítási szakma alapjait és összefüggéseit, hogy a piaci folyamatok ismeretében megfelelő tanácsot tudjunk adni ügyfeleink számára. Elsajátítjuk a legújabb technikákat, hiszen tanácsadóként a legmodernebb online alkalmazásokkal és eszközökkel dolgozunk. Ez nagyfokú szabadságot is ad, hiszen a „munkahelyünk” mobil eszközökből áll (telefon, laptop, tablet), így munkánkat bárhol végezhetjük, földrajzi kötöttségek nélkül.

Kapcsolatokat építünk
Alapvetően az a dolgunk, hogy segítsünk másoknak eligazodni a biztosítások, befektetések és a pénzügyek világában. Ehhez ismernünk kell ügyfeleink élet-, és vagyoni helyzetét, pénzügyi célját. Ezek bizalmas információk, melyek nagy felelősséget jelentenek számunkra. Feladatunk az is, hogy ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk meglévő ügyleteikkel kapcsolatban és bemutassuk nekik az újdonságot is.

Megoldásokat keresünk
Miután megismerjük ügyfeleink terveit, céljait, segítünk nekik megtalálni a legjobb megoldásokat, melyekkel ezeket a lehető leghatékonyabban érheti el. Megmutatjuk, hogy melyik megoldástól mit várhatnak el, az egyes biztosítási, befektetési termékek milyen költségekkel, milyen kockázatokkal járnak. Valamint megmutatjuk azt is, hogy hogyan érdemes ezeket kombinálni.

Mik a biztosítási szakma előnyei és buktatói?

Szabadon élünk és dolgozunk
A biztosítási tanácsadóként lehetsz egyéni vállalkozó, vagy választhatsz más cégformát is, ez csak rajtad múlik. Te osztod be a saját idődet, ami hatalmas szabadság, de legalább ekkora felelősség is!Rajtunk múlik, hogy meddig jutunk el
A jövedelmünk kizárólag attól függ, hogy mennyit és hogyan dolgozunk. A díjazásnak és a szakmai fejlődésnek semmi sem szabhat határt! Csak rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk céltudatosak és kitartóak.

A munkánk a szenvedélyünk
A biztosítási tanácsadónak a beszéd munkaeszköze. Ezért ha érdekelnek az emberek, ha szeretsz és tudsz is kapcsolatot teremteni, akkor ezt a munkát szenvedéllyel fogod végezni! Sőt nem is munkának, sokkal inkább egy új életformának fogod tekinteni!

Sokoldalúak a kapcsolataink
Tanácsadóként széleskörű, aktív kapcsolati rendszert tudunk kiépíteni az évek során, ami az üzleti életben és akár azonkívül is hatalmas kincs és rengeteg lehetőséget hozhat az élet más területein is.

Van értelme a munkánknak
Azok az emberek, akik hozzánk fordulnak, szeretnék magukat és a szeretteiket a lehető legnagyobb biztonságban tudni. Mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk nekik megteremteni ezt a biztonságot. Egy jól átgondolt, erős pénzügyi védőháló a legnagyobb érték!

Folyamatosan tanulunk
A biztosítási tanácsadók egy sor szakmai és motivációs tréningen vesznek részt, melyek segítenek naprakészen tartani a megszerzett tudást és lendületet adnak a további munkához. Ezek a tréningek kiváló kapcsolatépítési és tapasztalatszerzési lehetőségek is egyben.

Ki alkalmas erre az életmódra és kinek nem való?

Életmódot írtam és nem munkát, szándékosan! Ugyanis amit mi ajánlunk neked az valójában egy teljesen új lehetőség arra, hogy szintet lépj! Szintet a munkádban, szintet az életedben, szintet a jövődben. Egy olyan útra hívunk, ahol kihozhatod magadból a legtöbbet és csak rajtad múlik, hogy meddig jutsz el. Szükséged lesz egy nagy adag elhivatottságra, céltudatosságra, szenvedélyre, empátiára, türelemre és kitartásra. Hogy ezek megvannak-e benned, azt csak te tudhatod!

Ha idáig eljutottál ebben a cikkben, akkor valami biztosan felkeltette az érdeklődésedet!?

Gyere, próbáld ki magad! Csatlakozz hozzánk, adj magadnak egy új esélyt!

Mi ezt biztosítjuk neked:

  • fiatal és motivált a csapat, mindenben támogatjuk egymást
  • rugalmas a munkaidő
  • a fix havi jövedelmet jutalékokkal tesszük átlag felettivé
  • 100 napos szuper programmal támogatjuk a beilleszkedésed, profi értékesítőt faragunk belőled, oktatásodat tablettel és online tananyaggal segítjük
  • saját mentorod lesz, aki segít, hogy gyorsan elsajátítsd az értékesítési szakmát
  • összehozunk az ügyfelekkel, hogy azonnal belevethesd magad a munkába
  • anyagi támogatást adunk a pályakezdéshez, melyet akár 3 évig is megkaphatsz

 

Itt az ideje, hogy megismerkedjünk! Jelentkezz most, egyeztessünk időpontot!

Magyar Ferenc
ügynökségvezető
e-mail: magyar.ferenc@generelimail.hu

 

+36 20 579 2568