Oldal kiválasztása

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozóként, cégvezetőként nem feledkezhetünk meg vagyontárgyaink, árukészletünk, szállítóeszközeink, műszaki berendezéseink, épületeink és a többi céges tulajdon, és természetesen munkavállalóink védelméről sem.
Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunk megkötésekor saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a kockázatokat, melyektől leginkább tart. Lehet ez egy vihar, egy eltört vízvezeték, betörés, a szállítójármű kirablása, egy súlyosabb üzemi baleset, tűzkár, betöréses lopás miatti üzembezárás és még sok minden más is.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít Önnek a részletekben!

Felelősség biztosítások

Általános és szakmai felelősségbiztosítások, jogvédelmi biztosítás és munkavállalói felelősségbiztosítás munkáltatóknak  és szakszervezeteknek. Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít a megfelelő konstrukció kiválasztásában!

Kollektív személybiztosítások

A Pajzs munkáltatói élet-, egészség- és balesetbiztosítás segítségével munkáltatóként széles körű védelmet és anyagi segítséget nyújthat alkalmazottainak különböző váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít a megfelelő konstrukció kiválasztásában!

Mezőgazdasági biztosítások

Hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét! Széleskörű kedvezmények, díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás és időjárási vészhelyzet-előrejelzés. Gazdaságának megfelelően összeállítható biztosítási védelem: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosítása.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít az egyedi igényekre szabott csomag kiválasztásában. 

Kezesi biztosítások

A kezesi biztosítás egy olyan speciális biztosítás, melynek értelmében a szerződés alapján kiállított biztosítói kötelezvényben a Biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy a biztosított helyett kezesként fizetést teljesít a kedvezményezett számára, amennyiben a biztosított a kedvezményezettel szemben nem teljesítette valamely szerződésen alapuló vagy egyéb jogi kötelezettségét és ezért a kedvezményezettnek pénzügyi követelése keletkezik a biztosítottal szemben.

Kérjen visszahívást, munkatársunk segít!