Oldal kiválasztása

KGFB (Kötelező felelősség biztosítás)

Egy autós számára minden nap új izgalmakat tartogat. Előfordulhat, hogy figyelmetlenek vagyunk, vagy rajtunk kívül álló okok miatt ütközünk neki egy másik kocsinak. Országúton utazva egy útra kirohanó szarvas, vagy éppen egy méretes kátyú okozhat kellemetlen meglepetést. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) megtéríti a másnak okozott károkat, kiegészítő szolgáltatásainkkal pedig megkímélheti magát a felesleges bosszúságtól.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít a megfelelő csomag kiválasztásában és a díjszámításban!

Casco biztosítás

Teljes körű biztonság neked és autódnak a lopáskártól a törésig.
Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A casco biztosítás fedezetet nyújt a szélvédőre felpattanó kavics által okozott üveg sérülésére is.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít a megfelelő csomag kiválasztásában és a díjszámításban!

Házőrző lakásbiztosítás

Házőrző otthon- és életmód biztosítás, több mint lakásbiztosítás.
Ügyfeleink négyféle csomagból, igény szerint tudják összeválogatni a számukra fontos kockázatokat, így csak ténylegesen arra fizetik a díjat, amelyre igényük van. Az alapkockázatokon felül lehetőség van az okos eszközök biztosítására, a megújuló energia hasznosítására szolgáló berendezésekre egyaránt.

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít az egyedi igényekre szabott csomag kiválasztásában. 

Társasház biztosítások

A lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása! Széleskörű biztosítási szolgáltatásokat kínálunk a társasházak, lakásszövetkezetek számára is. Testre szabható, 12 kiegészítő biztosítás, 8 mini csomag, például Energia csomag, Állatkár csomag, Vandalizmus kár csomag. Külön díj nélkül kínáljuk a Közös képviselők felelősség biztosítását egy épületet kezelőknek és a Közös tulajdonú ingóságok biztosítását. Kollektív ingóságbiztosítás és Kollektív balesetbiztosítás. stb…

Kérje visszahívásunkat, munkatársunk segít az egyedi igényekre szabott csomag kiválasztásában. 

Nyugdíjbiztosítások

Gondoljon időben a nyugdíjas éveire! Időben kezdjen el félretenni! Versenyképes hozam mellett, a Generali nyújtotta biztonság és az éves 20%-os állami jóváírás lehetőségével fektetjük be a pénzét, gondoskodva ügyfeleink nyugodt nyugdíjas éveiről. Minél hamarabb kezdi el gyarapítani nyugdíj célú megtakarítását, annál magasabb összeg áll rendelkezésére a gondtalan nyugdíjas évekhez.

A Generali nyugdíjbiztosítással anyagi alapokat teremthet a gondtalan nyugdíjas évekhez. Kérjen visszahívást, munkatársunk segít! 

Kockázati életbiztosítások, balesetbiztosítások

 

Védelem a váratlan helyzetekben: gyors és megbízható segítség baleset, betegség vagy halál esetén, tetszés szerinti csomag összeállításban. Összeállíthatja, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretne biztosítást kötni: csak azért fizet, amire valóban szüksége van. Keresőképtelenségi szolgáltatás választásával baleset vagy betegség esetén az adott időre járó táppénzt kiegészítheti, így pótolva kieső jövedelmét és javítva életminőségét. Kritikus betegség diagnosztizálása esetén a biztosított kérésére – előrehozott szolgáltatásként – kifizetjük a halál esetére vonatkozó biztosítási összeget, amelyet akár a gyógykezelésére is fordíthat.

Kérjen visszahívást, munkatársunk segít a megfelelő konstrukció kialakításában.

Gyermekjövő biztosítás

 

Életünk értelmét gyermekeink adják, amely a sok öröm mellett áldozattal is jár a szülők részéről. Segítünk abban, hogy tud gyermeke anyagi biztonságáról gondoskodni, finanszírozni egyetemi éveit.

Kérjen visszahívást, munkatársunk segít a megfelelő konstrukció kialakításában.